LEADGENERATIE

LEADS AANTREKKEN

Een stabiele en voorspelbare stroom van kwalitatieve leads genereren is voor veel ondernemers en marketeers een uitdaging. En als een bedrijf wel leads genereert, zijn ze vaak nog niet klaar voor sales en om klant te worden. 

MAAR HOE?

Onze geïntegreerde aanpak voor leadgeneratie met een digitale multichannel aanpak is succesvol gebleken. We beginnen bij het in kaart brengen van de doelgroepen. Daarna bepalen we welke content geschikt is en via welke kanalen deze het beste verspreid kan worden. Door de inzet van digital advertising, landingspagina’s en marketing automation kunnen we ook jullie leadgeneratie schaalbaar en structureel gaan verhogen.

STAPPEN IN LEADGENERATIE

PERSONA BEPALING

Een goed begrip en keuze van de juiste persona en hun customer journey is de basis  voor een succesvolle leadgeneratie funnel. Eerst onderzoek, dan actie.

KEUZE ONLINE KANALEN

Welke online kanalen sluiten aan bij jouw persona en hoe bereik je hen het beste? Hoe zet je deze kanalen het beste in om een optimale conversie te behalen?

SALES FUNNEL DESIGN

Een succesvolle sales of marketing funnel vraagt om een vooraf opgestelde aanpak. Dit startpunt zorgt ervoor dat er een goed overzicht kan worden behouden.

MEETBARE RESULTATEN

Meetbare campagne resultaten zijn onderdeel van het succes. U krijgt mogelijkheden tot bijsturen en inzicht in de succesfactoren die u verder kunt uitbouwen.

CONTACT MAKEN MET LEADGENERATIE EN LEAD NURTURING

Meer resultaat uit je website begint met leadgeneratie, maar niet elke lead is direct klaar om te kopen. Kostbare tijd van de ondernemer of salesmedewerkers wordt bespaard door lead nurturing, wat leads warmhoudt die nog even nodig hebben om te beslissen. En tegelijk verhoog je de kwaliteit van de leads. Na leadgeneratie komt lead nurturing en kwalificatie.

HOE WERKT DAT?

Op basis van een actie kun je een opvolging sturen, bijvoorbeeld: als een potentiële klant een stuk content download, een email opent, op een specifieke pagina kijkt, of op een link klikt vanuit een email.

LAATSTE NIEUWS

EFFECTIS

Even sparren?

CONTACT

Adres:

Speelhuislaan 173, 4815CD, Breda

Telefoon

076 785 2323

Email

info@effectis.nl

NIEUWSBRIEF

SOCIALS